Fk Complete Schroefset voor Opel Tigra Bj1994

Aangeboden: Fk Complete Schroefset voor Opel Tigra Bj1994 Prijs: € 264,00

Fk Complete Schroefset voor Opel Tigra Bj1994



De AK Street Schroefset.
FK AK Coilovers Street zijn de goedkope entry-level chassis.
Deze schorsingen zijn een hoogwaardige afwerking en wordt geleverd als een complete set voor de vooras en de achteras. De stem van deze Coilovers is de ''schorsing'' deze is sportief en de verlaging van het chassis is individueel in TÜV gekeurd verstelbereik mogelijk.
Deze Coilover schorsing is niet te vergelijken met een conventionele sportonderstel, bestaande uit vering en Sport schokken. Deze generatie heeft een sportieve schorsing en heeft nog genoeg resterende comfort.
Naast, uiteraard, het verlagen van het voertuig deze is traploos instelbaar. Deze suspensie geeft u de gelegenheid om uw auto niet alleen aan uw wensen aan te passen, maar u geniet van uw voertuig met een nieuwe rijervaring.


Prijs is 165.00 Euro exclusief 60% BTW
Totaal Prijs van 264.- Euro


VANDAAG BESTELLEN MORGEN THUIS! ALLEEN ALS U VOOR 15 UUR ONDER REMBOURS BESTELT, U KUNT OOK TELEFONISCH BESTELLEN!---------VERZENDKOSTEN----

Onder rembours: €15,00 - je betaalt dan het volledige bedrag aan de postbode


vooruitbetaling: 7,50 euro - U stuurt ons een mail dat u het met vooruitbetaling wilt bestellen dan sturen we onze gegevens op en pas als de geld op onze rekening staat word het des betreffende product(en) opgestuurd.
MaXi Cartuning


Werfstraat 20 (zij straat van GRINDSTRAAT)7553 GZ Hengelo10.00-17.00 doordeweeks geopend10.00-14.00 zaterdags geopendSPECIALIST BINNEN ZIJN BRANCHE!!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Opel onderdelen